Ποιοι Είμαστε


Το Kτήμα Χρόνη είναι πρότυπη πιστοποιημένη μονάδα δυτικής Μακεδονίας παραγωγής, παρασκευής και τυποποίησης βιολογικών μελισσοκομικών προϊόντων. Βρίσκεται στους πρόποδες του καταπράσινου ορεινού όγκου του χωριού Άνω Κλεινών Φλώρινας, σε υψόμετρο 730 μέτρων. Είναι μια μικρή οικογενειακή μελισσοκομική επιχείρηση και δραστηριοποιείται από το 2005.


Όραμα και στόχος των προϊόντων μας είναι η προσφορά, της επιστημονικώς αποδεδειγμένης μεγάλης αξίας τους, στην βελτίωση της καλής λειτουργίας του ανθρώπινου οργανισμού όλων των ηλικιών.


Προϊόντα παραγωγής μας από μεγάλη ποικιλία αγριολούλουδων, δένδρων, βοτάνων, αρωματικών φυτών που βρίσκουν τα μελίσσια μας σε μεγάλη αφθονία στα βουνά της περιοχής μας.


Μέσα στην λίστα των προϊόντων μας βρίσκονται διάφορες ποικιλίες βιολογικού μελιού, βιολογικός βασιλικός πολτός, βιολογική γύρη, βιολογική κηρήθρα μελιού και ένα εξαιρετικό βιολογικό λικέρ μελιού.


Ωστόσο, το σημαντικότερο προϊόν μας είναι το Ελιξίριο, ένας μοναδικός συνδυασμός βιολογικού βασιλικού πολτού, βιολογικής γύρης και βιολογικού μελιού. Η καθημερινή του κατανάλωση βελτιώνει αποδεδειγμένα την βελτίωση της καλής λειτουργίας του οργανισμού ενηλίκων και παιδιών.


Παραγόμενα σύμφωνα με τους κανόνες της ευρωπαϊκής νομοθεσίας, με ετήσιους τακτικούς και έκτακτους ελέγχους από διάφορες ανεξάρτητες αρχές (Ε.Φ.Ε.Τ., κτηνιατρικής υπηρεσίας, πιστοποιητικού φορέα A Cert, υγειονομικής υπηρεσίας, εργαστηρίου μελισσοκομίας Α.Π.Θ., τμήμα εμπορίου, τμήμα μελισσοκομίας), διασφαλίζεται η απόλυτη και η συνεχή άριστη ποιότητα όλων των προϊόντων μας.


Αριθμός πιστοποίησης: 6946080700 DECO2

Αριθμός κτηνιατρικής έγκρισης: 63SM1

Αριθμός αδείας λειτουργίας συσκευαστηρίου:  Φ. 14.2/422/1/223

Αριθμός μελισσοκομικού μητρώου: EL 63/59

Κωδικός βιολογικής πιστοποίησης GR BIO-05


Τηρείται πρότυπο ασφάλειας τροφίμων HACCP

Loading...